Woont u in of rond Haarlem en wilt u lekkere wijn kopen? Op lekkerewijnbestellen.nl kunt u eenvoudig bestellen. Wij leveren in heel Nederland via PostNL. U kunt de wijn ook bij ons ophalen. Maar uitsluitend op afspraak! Betalen kunt u door middel van iDeal of creditcard.

Wynery Geselien

Ook in Haarlem leveren wij topmerken als Dieu Donné, Oak Valley, Tarapaca, Constantia Royal, Landskroon en Domaine des Coeuriots. Regelmatig vliegen wij de wereld over op zoek naar lekkere, exclusieve en betaalbare wijnen. En wij blijven zoeken om onze klanten van een goede wijn te voorzien.

Ben u op zoek naar een specifieke druivensoort? Wij leveren onder andere Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Chardonnay, Sauvignon Blanc en Verdejo. Wij kunnen ook heerlijke betaalbare wijnen leveren in Haarlem, zoals Sarmientos de Tarapaca en Domaine La Grave.

Naast witte wijn, rosé, rode wijn en mousserende wijn kunt u bij ons ook dessertwijn, port en whisky bestellen. Ook leveren wij wijn in een gift box of wij stellen dat voor u samen.

Dieu Donné

Bent u op zoek naar een lekkere wijn voor de horeca, de vereniging of de club, neemt u dan eens contact met ons op. Wij voorzien diverse bedrijven van betaalbare lekkere wijn!

Klik hier om direct te bestellen!