Informatie

Best verkochte producten

Dieu Donné

Dieu Donné Vineyards ligt hoog tegen de steile zuid-west helling van de Franschhoek vallei. De sterke afkoeling in de nacht zorgt voor een langzame rijping van de druiven. Dankzij de unieke bodem van verweerd graniet met een rotsachtige bovengrond, genaamd 'Greywack' laten de wijnstokken geen overmatige kracht zien. Deze speciale gronden word...

Dieu Donné Vineyards ligt hoog tegen de steile zuid-west helling van de Franschhoek vallei. De sterke afkoeling in de nacht zorgt voor een langzame rijping van de druiven. Dankzij de unieke bodem van verweerd graniet met een rotsachtige bovengrond, genaamd 'Greywack' laten de wijnstokken geen overmatige kracht zien. Deze speciale gronden worden niet besproeid, waarbij de smaken en karakters van het terroir in de druiven worden geconcentreerd. Deze uitzonderlijke omstandigheden geven de druiven hun bijzondere karakter.

Dieu Donné's wijnmaker, Stephan du Toit, is een van de weinige Zuid-Afrikaanse wijnmakers met het onderscheid dat ze een Cape Wine Master zijn.

Het uitzicht vanuit Dieu Donné is bekend onder degenen die de beroemde bezienswaardigheden van Franschhoek willen identificeren, de zonsondergang over het Simons gebergte bekijken of gewoon genieten van een glas wijn op deze schilderachtige plek.

Meer over Dieu Donné

Meer

Dieu Donné Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item